Sindicació RSS

Rss

Benvinguts al servei RSS d'Agenda de Mallorca. Aquest nou sistema os permetrà estar informats permanentment de totes les noticies i altres novetats que es publiquin sense cap necessitat de connectar-vos a la nostra pàgina web.

Què és el RSS?

Es tracta d'un servei conegut com Really Simple Syndication (sindicació realment simple) pensat especialment per espais amb notícies i altres continguts que s'actualitzen sovint. El text que es produeix a aquest format conté un titular de cada notícia i un enllaç amb la web per consultar el contingut complet.

Avantatges del RSS

El RSS permet rebre alertes al monent en el qual la pàgina web publica un contingut nou. D'aquest manera, no és necessari que visiti la nostra pàgina per cercar noves notícies, ja que el RSS vos avisarà de manera automàtica cuand hi hagi informació nova.

Què necessita para fer servir el RSS?

Per fer servir el RSS heu d'instal·lar un programari anomenat lector de notícies (new reader), que agrupa totes les pàgines web a les que s'ha subscrit i permet consultar els titulars des d'un únic lloc. Hi ha molt lectors de notícies, molts d'ello gratuïts, i per totes les plataformes i sistemes operatius. Aquí teniu una sel·lecció d'alguns lectors de notícies que podeu fer servir:

AgendadeMallorca és una iniciativa socio-cultural dirigida tant al resident habitual com al turista. A aquesta pàgina trobaràs una amplia selecció d'activitats institucionals, culturals i d'oci sempre actualitzades.