Contacte amb nosaltres
Resum informació legal
En compliment de l'establert en la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de dades de caràcter personal ("LPD"), "Agenda de Mallorca" l'informa que emplenant el formulari de subscripció, les seves dades personals quedaran incorporades en els fitxers del "Consorci d'Informàtica Local de Mallorca" amb la finalitat de prestar-li els serveis sol·licitats. "Agenda de Mallorca" es compromet a no facilitar a tercers la informació contenida en aquests fitxers.

L'informem de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades, que tracta "Agenda de Mallorca", amb domicili al carrer General Riera 113, 07010 Palma de Mallorca, Illes Balears (Espanya),a l'opció disponible al mateix formulari d'inscripció o mitjançant l'adreça de correu electrònic
info@agendademallorca.com

A continuació li presentem un formulari de contacte mitjançant el qual vosté pot posar-se en contacte amb nosaltres per a resoldre qualsevol dubte o atendre les seves suggerències. No oblidi que els camps assenyalats amb un signe (#) i en vermell són obligatoris.

 
 
 

Per evitar el correu brossa generat per robots maliciosos, per favor, escrigui l' resultat de la suma al camp de resultats abans de prémer el botó d'enviar

AgendadeMallorca és una iniciativa socio-cultural dirigida tant al resident habitual com al turista. A aquesta pàgina trobaràs una amplia selecció d'activitats institucionals, culturals i d'oci sempre actualitzades.